Το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί κοστίζει έως και 22.000 δολάρια

Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι, μια από τις πιο κομβικές στιγμές στην ιστορία των smartphones, ήταν όταν ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο Apple iPhone. Για την εποχή του έφερε πολλά επαναστατικά χαρακτηριστικά, τα οποία επαναπροσδιόρισαν τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Μέχρι και σήμερα, οι συσκευές αυτές είναι περιζήτητες, αφού κοστίζουν αρκετά δολάρια για να τις αποκτήσεις, αλλά πόσο κοστίζει άραγε το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί του;

Σύμφωνα με τις αγγελίες στο eBay, όπου το χαρακτηρίζουν ως συλλεκτικό αντικείμενο, ένα σφραγισμένο στο κουτί του iPhone μπορεί να κοστίσει έως και 22.000 δολάρια. Σίγουρα, αυτοί που κατά τύχη ή σκοπιμότητα δεν άνοιξαν το κουτί, σήμερα θα νιώθουν αρκετά χαρούμενοι για την επιλογή τους. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τιμή δεν είναι μια φαντασίωση των ιδιοκτητών, αλλά ποσά τα οποία όντως πληρώνουν για να αποκτήσουν ένα «ολοκαίνουργιο» iPhone του 2007.

Όσο σημαντικό και να ήταν το πρώτο iPhone, σήμερα απέχει αρκετά από αυτό που θα λέγαμε το τέλειο smartphone. Ο Steve Jobs είχε επιλέξει δίκτυο Edge αντί για 3G, πράγμα που σήμαινε ότι εάν χρησιμοποιούσες τον browser θα έχανες τηλεφωνικές κλήσεις. Είχε 2 megapixel κάμερα, χωρίς autofocus και flash και δεν υποστήριζε bluetooth και MMS. Ωστόσο τα νέα χαρακτηριστικά που έφερε, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή οθόνη αφής, το έκαναν αμέσως επιτυχία.

original apple iphone ebay

original apple iphone ebay

original apple iphone ebay

 

 

πηγή: http://techblog.gr

87 Γενικά 3 Σήμερα