Καμμένος: Πρέπει να δούμε ξανά το θέμα της φορολογίας

«Αυτό που σταματάει αυτή τη στιγμή τις επενδύσεις και τη γρήγορη ανάπτυξη είναι ότι η φορολογία που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας είναι δυσανάλογη από τη φορολογία που επιβάλλεται στις άλλες χώρες που είναι ανταγωνίστριες», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.  

«Η οικονομία πάει καλά. Είναι σημαντικοί οι δείκτες που έχουμε για τον τουρισμό για το 2017. Έχουμε επενδύσεις. Εγώ το βλέπω από την εκμετάλλευση της περιουσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρέπει να τρέξουμε τα πράγματα πολύ πιο γρήγορα. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε το θέμα της φορολογίας, διότι αυτό που σταματάει αυτή τη στιγμή τις επενδύσεις και τη γρήγορη ανάπτυξη είναι ότι η φορολογία που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας είναι δυσανάλογη από τη φορολογία που επιβάλλεται στις άλλες χώρες που είναι ανταγωνίστριες», τόνισε o πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε:

«Δε μπορεί, δηλαδή, σε έναν Θεσσαλονικιό, σε έναν Μακεδόνα, σε έναν Θρακιώτη, να του λες “έλα εδώ να πληρώνεις ένα τριπλάσιο ποσοστό φορολογίας από ό,τι θα πλήρωνες αν η έδρα της επιχείρησής σου ήταν στη Βουλγαρία”. Και αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγων για τις επενδύσεις».

Αναφορικά με το θέμα του Κυπριακού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν πρόκειται να αποδεχτεί τους όρους που είναι προϋπόθεση για την Αθήνα για την επίλυση του ζητήματος, με αποχώρηση όλων των δυνάμεων κατοχής και την άρση των εγγυήσεων.

πηγή: www.altsantiri.gr

16 Γενικά 1 Σήμερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *